Faglig status for 2022 indsendt til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen har modtaget en faglig status fra projektet, som dækker det første år, 2022.

Emnerne er projektets fremdrift og resultater, herunder data og processer, analyse og hypoteser med Process Mining, Temadag om Predictive Monitoring og formidling.

Udfordringer for idriftsættelse, skalering og udbredelse er også beskrevet, herunder kommuner uden adgang til data, ny hovedlov skaber bedre grundlag for en helhedsorienteret indsats, store omkostninger ved Process Mining på kommunale data, skiftende lovgivning kræver mere vedligehold og udfordrer datakvaliteten, implementeringen af Process Mining kræver vedholdenhed og skalering af Process Mining både til andre fagområder og til andre kommuner.
Projektrelaterede problemstillinger, herunder virtuelt samarbejde, datasikkerhed og GDPR fylder meget. Desuden er etiske dilemmaer og juridiske overvejelser beskrevet, herunder uigennemsigtighed, kontrol af medarbejdere, hjemmelsgrundlag vedrørende henholdsvis Process Mining og Predictive Monitoring.

Du kan læse statusrapporten her: Faglig status for 2022 

Hvis du ønsker at få uddybet den faglige status og høre fortsættelsen i forhold til projektleverancer har du mulighed for at møde projektets hovedaktører ved at deltage i projektet afslutningskonference eller Grand Review torsdag d. 15.6.23 i AI Innovation House i Vejle eller virtuelt. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tilmelding kommer senere.

Process Mining