Ny skabelon for Databehandleraftale (DBA)

Første projektleverance: Ny skabelon for Databehandleraftale for konsulenter i eget miljø, til fri afbenyttelse i det kommunale landskab.

Den første leverance i dette AI-projekt er en realitet. Vi har fået lavet en standard skabelon ”DBA-skabelon for konsulenter i eget miljø” i samarbejde med advokater fra ComplyCloud.

Skabelonen er målrettet konsulenter i eget miljø. Dvs. når konsulenter får adgang til vores miljø via en sikker forbindelse, for at levere konsulentbistand – som i dette konkrete projekt ift. Process Mining på Apromore platformen.

En sådan DBA-skabelon har vi manglet i det kommunale landskab, da langt de fleste løsninger kører via leverandøren eller i Cloud-miljø, så derfor tager vores normale DBA-skabelon udgangspunkt i et sådant setup.

Dette er derfor en ny DBA skabelon, som er målrettet konsulenter i eget miljø, som det kommunale landskab kan gøre brug af i lignende situationer, og tage udgangspunkt i, hvis de ønsker det. Ved interesse kan en redigerbar udgave (word-fil) rekvireres ved henvendelse til projektleder Lone Smedegaard Krings.

Se kontaktoplysninger nedenfor.

Find skabelonen her.

Projektleder og SCRUM-master

Lone Smedegaard Krings, Syddjurs Kommune

+4587535032
Process Mining